Rondleiding en aanmelding

 

Rondleiding

Ben je op zoek naar een opvangplek en/of een basisschool voor jouw kind? Wij verzorgen graag een vrijblijvende rondleiding. Dat doen we in principe samen voor opvang en onderwijs.

Om een afspraak te maken voor een rondleiding kun je contact opnemen met:

Femke van der Starre (manager opvang)
fvdstarre@onskindbureau.nl
073 8511160 / 06 38162602

Marijke van Ek (manager onderwijs)
marijke@kcdesprong.nl
073 8511160

Wil je alleen een rondleiding voor opvang of alleen voor onderwijs, neem dan contact op met de betreffende manager.

Aanmelding

Vanaf 3 jaar kun je je kind formeel aanmelden voor de basisschool. Voorafgaand vindt er altijd eerst een rondleiding plaats.
Een vooraanmelding is alleen nodig voor het derde levensjaar. Met een vooraanmelding geef je aan dat je interesse hebt in een onderwijs plek bij de sprong. Rond de 3e verjaardag van je kind zal de administratief medewerker contact opnemen om de vooraanmelding over te zetten in een definitieve aanmelding. 
Het formulier voor aanmelding of vooraanmelding kun je opvragen bij onze administratief medewerker via info@kcdesprong.nl.

Maak je al gebruik van de opvang bij de Sprong? Dan word je, zodra je kind 3 jaar is, benaderd door de administratief medewerker (in samenwerking met de unitcoördinator van groep 1-2) of je je kind wilt inschrijven voor een onderwijsplek op de Sprong.

Kinderen die door een verhuizing of een andere reden gebruik willen maken van het onderwijs en/of opvang op de Sprong worden uitgenodigd voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek, waar mogelijk met de kinderen erbij.