Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

 

Bij BSO de Sprong verzorgen we verantwoorde, veilige, vertrouwde en ontwikkelingsgerichte kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De opvang vindt plaats voor of na de dagelijkse schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties. Zie de jaarkalender.

De groepen 

Er zijn vijf basisgroepen:

  • 3 onderbouwgroepen Hinkstapsprong Geel, Roze en Oranje voor maximaal 20 kinderen met 2 vaste pedagogisch medewerkers
  • 2 bovenbouwgroepen Hinkstapsprong Groen en Blauw voor maximaal 24 kinderen van met 2 vaste pedagogisch medewerkers

Elke basisgroep heeft een eigen landplek. Zo hebben de kinderen een prettige eigen plek waar ze leeftijdsgenoten ontmoeten en na schooltijd even de ruimte hebben om tot rust te komen. We organiseren elke dag activiteiten, zoals knutselen in het atelier, koken in de keuken, gymlessen op het voetbalveld of in de speelzaal. Kinderen kunnen ook kiezen voor vrij spel op de verschillende uitdagend ingerichte speelleerpleinen of op de buitenterreinen.

Vakantieopvang 4-13

Ook in de vakantieweken is het mogelijk om opvang af te nemen, ook als je normaal gesproken geen gebruikmaakt van de bso. We zijn dan open van 7.30 tot 18.30 uur. Voor de kinderen is er tijdens vakantieweken een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma waarover vooraf gecommuniceerd wordt.

Meer informatie

Wil je meer weten over de opvang? Neem dan contact op met locatiemanager Femke van der Starre via fvdstarre@onskindbureau.nl of 06-38162602. Klik hier om meer te lezen over onze tarieven of hier om aan te melden.